fbpx

Şcoala Internaţională King George se alătură campaniei umanitare “Cărți trimise, porți spre cer deschise”

De Moş Nicolae, Şcoala Internaţională King George se alătură campaniei umanitare “Cărți dăruite/trimise, porți spre cer deschise”.

Campania lansată de Asociaţia de părinţi “Şcoala copiilor și a părinților” din Şcoala Gimnazială Specială nr. 4 vizează donarea de cărți de povești cu imagini și aventuri, cărți educative, cărți de colorat, auxiliare didactice, care se adresează celor 150 de copii cu vârste cuprinse între 3-12 ani. De asemenea, se pot dona şi dulciuri pentru copilaşi.

Fiind convinşi că doar uniţi le putem oferi sprijin celor care au posibilităţi limitate şi pentru că suntem o echipă, este oportun să fim la unison şi în acest proiect. Dragă comunitate King George, ne-am bucura daca aţi dori să vă alăturaţi acestei campanii, este o  campanie de suflet, creată pentru copiii care îl aşteaptă cu emoţie pe Moş Nicolae, care cred într-un trai mai bun, însă cărora familia nu le poate îndeplini dorinţele, deoarece nu au posibilităţi financiare.

Cărţile şi materialele donate de noi vor fi folosite pentru a dota biblioteca și clasele copiilor cu dizabilități de la Școală Gimnazială Specială nr. 4. Copiii acestei şcoli provin majoritar din familii uniparentale şi din centre de plasament.

Doar cu ajutorul nostru, al tuturor, vom reuşi să aducem zâmbete pe feţele micuţilor şi să le asigurăm sărbători mai vesele şi mai bogate. 

Vă mulţumim pentru implicare şi sprijinul acordat!

Şcoala Internaţională

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.