fbpx

La Școala Gimnazială Kids Palace au început înscrierile pentru clasa pregătitoare

La Școala Gimnazială Kids Palace au început înscrierile pentru clasa pregătitoare, clasele I-IV, clasa a V-a și a VI-a pentru anul școlar 2020- 2021.

Vino să faci parte din cea modernă instituție școlară din sectorul 4! Convinge-te, planificând o vizită. KIDS PALACE este o unitate de învățământ acreditată de Ministerul Educației Națională, asociată UNESCO, membră în UNESCO Associated Schools Project Network și membră a Consiliului Britanic în ceea ce privește programul de certificare a competențelor de limba engleză Cambridge.

Vei descoperi aici profesori implicați și pasionați de munca lor, elevi care iubesc să vină la școală și să învețe, părinți care ne recomandă și mai ales activități diverse, susținute de o întreagă echipă de specialiști care se implică în realizarea de proiecte de anvergură, naționale și internaționale, ieșiri, vizite, excursii, activități extrașcolare tematice, jocuri, ateliere, întâlniri cu invitați, concursuri și evenimente școlare. 

Toate detaliile, aici.

Prezentare Școala Gimnazială Kids Palace

Școala prinară KIDS PALACE este creată din pasiunea pentru educație și bucuria de a oferi fiecărui copil o șansă mai bună și probabilitate mare pentru un viitor mai atrăgător.

Noi credem în educația de calitate, gândită pentru fiecare copil, în educația ambițioasă, temeinică, menită să împlinească potențialul individual. Fiecare copil se naște cu probabilitatea de a se dezvoltă într-o direcție sau altă. Educația de masă ratează de obicei șansa de a descoperi talentul sau predispozițiile copiilor și tinde către a nivela performanțele, către gândirea comună, obișnuită și completarea unor teste standard.

În mediul privat, clasele de copii sunt mai puțîn numeroase, învățătorul este direct interesat și motivat să se afirme profesional, iar managementul educațional este preocupat să obțînă performanțe notabile cu copiii. Aceștia sunt făcuți să le placă ceea ce învață și să participe cu entuziasm la lecție. Nimic nu este mai important pentru traseul academic al copilului decât plăcerea de a acumula, de a gândi, de a realiza proiecte și de a dovedi că este bun.

Școala primară KIDS PALACE și-a început activitatea în anul 2014, devenind în scurt timp cel mai amplu proiect educațional din sectorul 4.