fbpx

Școala Primară KIDS PALACE, Sector 4, București

București - Sector 4

Prezentare

Școala primară KIDS PALACE este creată din pasiunea pentru educație și bucuria de a oferi fiecărui copil o șansă mai bună și probabilitate mare pentru un viitor mai atrăgător.

Noi credem în educația de calitate, gândită pentru fiecare copil, în educația ambițioasă, temeinică, menită să împlinească potențialul individual. Fiecare copil se naște cu probabilitatea de a se dezvoltă într-o direcție sau altă. Educația de masă ratează de obicei șansa de a descoperi talentul sau predispozițiile copiilor și tinde către a nivela performanțele, către gândirea comună, obișnuită și completarea unor teste standard.

sala de clasa scoala primara

În mediul privat, clasele de copii sunt mai puțîn numeroase, învățătorul este direct interesat și motivat să se afirme profesional, iar managementul educațional este preocupat să obțînă performanțe notabile cu copiii. Aceștia sunt făcuți să le placă ceea ce învață și să participe cu entuziasm la lecție. Nimic nu este mai important pentru traseul academic al copilului decât plăcerea de a acumula, de a gândi, de a realiza proiecte și de a dovedi că este bun.

Școala primară KIDS PALACE și-a început activitatea în anul 2014, devenind în scurt timp cel mai amplu proiect educațional din sectorul 4.

Alături de cadre didactice calificate și dedicate, în  fiecare an școlar implementăm un număr mare de proiecte extracurriculare, menite să ofere elevilor noștri o educație completă, dincolo de programa obligatorie.

cursuri extar curriculare

Dorința, dar și necesitatea dezvoltării unei programe de învățământ care să acopere nevoile copiilor pornind de la vârsta de 1,6 ani până la terminarea nivelului gimnazial, au reprezentat principiile de bază ale dezvoltării instituției noastre.

Școala Primară KIDS PALACE transformă lecțiile standard, formale și disciplinate, în ateliere de construcție a mințîi, a inteligenței și a creativității.

KIDS PALACE transformă statutul de executant al elevului într-unul care îi antrenează personalitatea, deciziile individuale și pasiunile .

KIDS PALACE este locul unde copiii învață natural și din plăcere, unde se pun bazele bunului – simț și ale încrederii în oameni și în sine, unde copiii învață să respecte valori adevărate. De aceea, Școala Primară KIDS PALACE este în primul rând o comunitate. Copiii se simt în siguranță, au curajul de a se exprimă și toate șansele să-și dezvolte inteligența socială și emoțională. Atmosfera în clasă este caldă, relațiile copil – învățător sunt bazate pe sprijin, încurajare și reguli.

Învățătorul este un mentor pentru fiecare, iar respectul provine din căldură sufletească, încurajare și fermitate.

Ne străduim că învățarea să rămână o plăcere și o aventură. Copiii sunt inspirați să facă pași către cunoaștere, nu împinși și ținuți de mână autoritar.

Lecțiile de școală sunt presărate cu surprize, încântare, strigăte de izbândă. În ochii copiilor strălucește curiozitatea și nevoia de a află mai mult. Iși doresc să caute informația singuri, să colecționeze, să testeze, să creeze. Învață că mintea lor are aripi, că pot face orice, că eșecul este parte din învățare, iar greșeala o cale de a ajunge mai departe.

Ne dorim să alegeți Școala Primară KIDS PALACEca partener în educația acestei generații!

KIDS PALACE este o instituție modernă și ne mândrim cu următoarele dotări:

  •  21 de săli de curs cu multă lumină naturală, dotate și amenajate conform nevoilor vârstei școlare și preșcolare
  •  laborator de informatică
  •  bibliotecă
  •  sală de balet
  •  sală de sport și teren exterior de sport
  •  cabinet de consiliere / psiholog școlar
  •  cabinet medical
  • terasă și spațiu de joacă exterior amenajate special pentru confortul și siguranța copiilor
  •  bucătărie proprie, dotată la cel mai înalt standard
  • sală de mese de peste 100 mp unde copiii servesc masă asistați de personalul instituției

Alimentația sănătoasă reprezintă un principiu de bază de care orice instituție care se ocupă de educația copiilor trebuie să țînă cont și să îl promoveze.

KIDS PALACE dispune de o linie tehnologică specială pentru gătit, concepută pentru a diminua compozițiile alimentare nesănătoase – precum uleiul – din alimentele servite copiilor la mesele zilnice din cadrul unității.

Astfel, KIDS PALACE asigură un meniu atât gustos cât și sănătos. Prepararea mâncării se face în majoritatea cazurilor în cuptoarele multifuncționale, totul pregătindu-se prin coacere sau prin gătire la abur.

Ne mândrim cu produsele făcute în casă (pâine, compoturi, dulcețuri, toate deserturile servite copiilor, sosurile de tomate și borșul cu care acrim ciorbele).

Admiterea la Școala Primară KIDS PALACE

Un prim pas reprezintă vizitarea școlii și familiarizarea cu oferta educațională.
Pentru a fi admiși în școală, elevii trebuie să susțînă un interviu cu reprezentanții școlii.

Parcurgerea formalităților de înscriere: completarea fișei de înscriere, achitarea taxei de înscriere, semnarea contractului și achitarea taxei de școlarizare

Acte necesare înscrierii: copie după certificatul de naștere și carnetul de vaccinări al copilului, copie după carțile de identitate ale părinților

Programează o vizită și oferă copilului tău o șansă să studieze în cel mai amplu proiect educațional din sectorul 4, alături de o echipă de profesioniști.

Aici puteți privi povestea primei generații a Școlii Primare KIDS PALACE, văzută prin ochii părinților.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Galerie foto