fbpx

Irina Rimes, aleasă de copii cel mai iubit star din România, la Gala Kids Choice Awards

Copiii au decis: artista Irina Rimes  este „Cel mai iubit star din România”. Premiul a fost acordat la Gala Kids Choice Awards, a postului pentru copii Nickelodeon, anunţă Pagina de Media.

Pentru voturile celor mici s-au întrecut, alături de Irina Rimes, și Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi. 

Pentru al doilea an consecutiv cinci artiști români au fost nominalizați la Nickelodeon – Kids Choice Awards, din Statele Unite ale Americii. Este și pentru al doilea an când Irina Rimes a fost nominalizată.

Anul trecut au fost nominalizați artiști ca Andra Măruță (jurat Românii au talent), Gașca Zurli (fondată de Mirela Retegan), Alina Eremia și Irina Rimes. Câștigătoare a fost Andra.

Irina Rimes (născută Irina Rîmeș; n. 22 august 1991, Izvoare, raionul Florești, Moldova) este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ea a lansat trei albume de studio în calitate de cântăreață: Despre el (2017), Cosmos (2018) și Pastila (2020), dar a și compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

Începând cu 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.