fbpx

Irina Rimes, aleasă de copii cel mai iubit star din România, la Gala Kids Choice Awards

Copiii au decis: artista Irina Rimes  este „Cel mai iubit star din România”. Premiul a fost acordat la Gala Kids Choice Awards, a postului pentru copii Nickelodeon, anunţă Pagina de Media.

Pentru voturile celor mici s-au întrecut, alături de Irina Rimes, și Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi. 

Pentru al doilea an consecutiv cinci artiști români au fost nominalizați la Nickelodeon – Kids Choice Awards, din Statele Unite ale Americii. Este și pentru al doilea an când Irina Rimes a fost nominalizată.

Anul trecut au fost nominalizați artiști ca Andra Măruță (jurat Românii au talent), Gașca Zurli (fondată de Mirela Retegan), Alina Eremia și Irina Rimes. Câștigătoare a fost Andra.

Irina Rimes (născută Irina Rîmeș; n. 22 august 1991, Izvoare, raionul Florești, Moldova) este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ea a lansat trei albume de studio în calitate de cântăreață: Despre el (2017), Cosmos (2018) și Pastila (2020), dar a și compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

Începând cu 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *