fbpx

Lecții gratuite și o culegere de matematică, oferite de Universitatea Politehnica Timișoara elevilor care se pregătesc pentru Bacalaureat

Începând cu 27 ianuarie și până pe 25 mai 2024, Universitatea Politehnica Timișoara organizează lecții gratuite de matematică, dedicate pregătirii pentru examenele de bacalaureat și de admitere la facultate. De asemenea, UPT pune la dispoziția elevilor o culegere de matematică, în format electronic.

Aceste pregătiri nu presupun niciun fel de angajament al cursanţilor faţă de UPT, arată un comunicat al universităţii, remis, vineri.

Lecţiile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universităţii Politehnica Timişoara, vor avea loc în zilele de sâmbătă, în format hibrid, începând cu ora 10,00, în perioada 27 ianuarie – 25 mai, elevii având posibilitatea să aleagă forma de participare.

„Așteptăm să vă alăturați nouă atât fizic, cât și online, pe Zoom și Facebook.

👩‍🏫 Pentru cei care doresc să participe fizic, vă așteptăm în amfiteatrul D1, clădirea Electro, corpul D, Bd. Vasile Pârvan, nr. 2, Timișoara.

💻 Accesarea platformei Zoom începe la ora 09:45, iar intrarea în amfiteatrul D1 este permisă până la ora 09:55. Vom fi și live pe Facebook.

🔗Pentru participare vă invităm să vă înscrieți în prealabil, aici: https://bit.ly/LectiiMateUPT2024„, transmite universitatea.

📘Culegerea de matematică în format electronic este disponibilă la următorul link: https://bit.ly/CulegereMate2024
Lec or prin Dep de Mat al Uni Poli Tim, vor avea loc în zil de sâ, în fo hi, în cu ora 10,00, în pe 27 ia – 25 mai, ele având pos să al fo de par.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.