fbpx

Incendiu la o şcoală primară, pornit de la instalaţia unui brad de Crăciun

Incendiu la o şcoală primară din oraşul Chişineu Criş din judeţul Arad, miercuri după-amiază. Focul a pornit în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică aflată într-un brad împodobit de Crăciun, într-una din sălile de clasă, inromează News.ro.

O angajată a şcolii, care se afla în clădire la momentul izbucnirii focului, a suferit un atac de panică.

„La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta la nivelul unei săli de clasă, pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp, cu degajare de fum. Incendiul a fost localizat şi lichidat prompt în limitele găsite iar pompierii au acţionat pentru ventilarea încăperii inundate cu fum. În urma flăcărilor au ars mobilierul pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp şi bradul de Crăciun aflat în sala de clasă”, a transmis ISU Arad.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 65 de ani, angajată a şcolii, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la nivelul instalaţiei de iluminat a bradului de Crăciun.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.