fbpx

Funeriu: Meditațiile, unica soluție pentru părinți, dacă nu sunt mulțumiți de ce se întâmplă la clasă

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, a afirmat, la Europa FM, că unica soluție pentru părinții de astăzi, în cazul în care nu sunt mulțumiți de ce se întâmplă la clasă, e să dea meditații copiilor.

„Există această idee că, dacă dăm o lege, dacă creem noi structuri, dacă schimbăm arhitectura de sistem schimbăm peste noapte problemele. Dragi părinți, credeți-mă, dacă Einstein în educație dă o lege perfectă mâine dimineață, efectele la clasă se vor simți abia peste vreo 10 ani. Unica soluție pentru părinții de azi, dacă nu sunt mulțumiți de ce se întâmplă la clase e să dea meditații copiilor. Asta e realitatea pe care, dacă cineva n-o spune, continuăm să ne mințim frumos”, a declarat Funeriu.

„Ar trebui să lungim cu cel puțin 5 săptămâni anul școlar. Avem cel mai scurt an școlar din Europa și nimeni nu va ști niciodată mai mult stând mai puțin la școală. Trebuie să trecem urgent la un sistem inspirat din sistemul german nu inspirat din sistemul francez. De ce? Pentru că în sistemul german, care din punctul meu de vedere este cel corect, încă din clasa a V-a avem rute educaționale diferite pentru copii care au vocația să meargă către bacalaureat și universități și copiii care au vocația unei pregătiri profesionale de calitate”, a mai declarat fostul ministru al Educației.

1 comment

  1. lv spune:

    Ești un CRETIN, UN MARE CRETIN!! Cum să indemni, să INSTIGI oamenii la așa ceva?? Ar trebui efectiv să fii arestat pentru asta.
    Să învețe pur și simplu, e de ajuns. Oricine vrea să învețe cu adevărat, o poate face!!

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.