fbpx

Florida: Un copil de 10 ani a fost arestat, după ce a amenințat cu un atac armat

La o săptămână după ce 19 elevi și doi profesori au fost uciși la o școală primară din Texas, un elev de clasa a cincea din Florida a fost arestat pentru că a amenințat că va ucide mai multe persoane într-un atac armat.

Băiatul de 10 ani, elev la școala elementară Patriot din Cape Coral, a fost încătușat și dus la secția de poliție sâmbătă seară, pentru că a amenințat în scris că va face o baie de sânge, împușcând mai multe persoane, potrivit publicației Newsweek, citată de Digi 24.

„Comportamentul acestui elev este condamnabil, mai ales după tragedia recentă din Uvalde, Texas”, a declarat șeriful din comitatul Lee, Carmine Marceno, într-un comunicat. „Este esențial să ne asigurăm că elevii noștri sunt în siguranță.”

Biroul șerifului a fost informat cu privire la mesajele alarmante, iar un serviciu special pentru investigarea faptelor comise de minori a preluat cazul.

Marceno a spus că ofițerii au reacționat imediat. „Vom avea lege și ordine în școlile noastre! Echipa mea nu a ezitat nicio secundă și a acționat imediat după această amenințare”, a spus el.

„Acum nu este momentul să te comporți ca un mic delincvent. Nu este amuzant”, a spus Marceno. „Acest copil a făcut o amenințare falsă, iar acum se confruntă cu consecințe reale.”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.