fbpx

BREAKING Atac armat la o şcoală primară din SUA. 14 copii și un profesor, uciși

Law enforcement, and other first responders, gather outside Robb Elementary School following a shooting, Tuesday, May 24, 2022, in Uvalde, Texas. (AP Photo/Dario Lopez-Mills)

UPDATE Numărul elevilor uciși în acest atac armat a crescut la 19. De asemenea, doi adulți și-au pierdut viața, conform presei din SUA. 

14 copii au fost uciși într-un atac armat la o școală primară din Texas, SUA, anunță CNN. Un profesor a fost, de asemenea, omorât de atacator, potrivit guvernatorului Greg Abbott.

Annott a precizat că atacatorul a murit, fiind împușcat de polițiști. Potrivit presei americane, acesta avea 18 ani.

Spitalul Universitar din San Antonio a primit doi pacienți răniți în atacul armat de la școala elementară Robb din Uvalde, Texas, a anunțat instituția sanitară, într-un tweet.

„Am primit doi pacienți din atacul de la Robb Elementary din Uvalde, un copil și un adult. Aceștia sunt în prezent în curs de evaluare, așa că nu avem mai multe informații în acest moment”, a transmis spitalul, pe Twitter.
Într-o postare ulterioară, spitalul a comunicat că adultul, o femeie de 66 de ani, este în stare critică. Nu au fost făcute publice actualizări cu privire la starea copilului.

Anterior, Uvalde Memorial Hospital a transmis că a primit 13 copii și un adult, răniți în același atac armat. De asemenea, spitalul a raportat că două persoane au murit în incinta sa.

Știre în curs de actualizare.

„Am primit doi pacienți din atacul de la Robb Elementary din Uvalde, un copil și un adult. Aceștia sunt în prezent în curs de evaluare, așa că nu avem mai multe informații în acest moment”, a transmis spitalul, pe Twitter.  atac armat sua

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.