fbpx

Fii curierul lui Moș Crăciun, alături de Asociația CONIL

Deși astăzi tehnologia face ca distanțele să fie depășite atât de ușor, există totuși lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate înlocui. Cu atât mai puțin astăzi, când întreaga planetă s-a oprit în loc de aproape doi ani…

Nu vă faceți iluzii… Moș Crăciun, cu toată superimunitatea câștigată în timp, tot trebuie să fie atent și responsabil, ca noi toți ceilalți. Și pe lângă el, toți elfii sâi care, anul acesta, nu pot călători liber. Și-atunci, ce se întâmplă cu scrisorile copiilor adresate Moșului?

Fiți fără grijă! Noi, cei de la CONIL, am găsit o soluție!

Suntem POȘTAȘII OFICIALI ai Moșului și noi vom duce scrisorile copiilor tocmai în Laponia, la Poșta Centrală a lui Moș Crăciun.

Ce înseamnă asta? Că între 15 noiembrie și 15 decembrie, vom alerga către Laponia cu toate scrisorile copiilor!

Dar nu vrem să fim singuri!Avem nevoie de fiecare dintre voi pentru a străbate împreună cei peste 4.000 de km. Aleargă alături de noi, o bucată mai lungă sau mai scurtă de drum, după cum te țin puterile. Fii și tu curierul lui Moș Crăciun!

Înscrie-te la Crosul CONIL- Împreună învingem dizabilitatea pe www.conil.ro, donează, aleargă și fă o grămadă de copii fericiți!
Datorită efortului tău și al nostru, scrisorile copiilor vor ajunge la Moș Crăciun! Și încă ceva! Datorită efortului tău, fiecare donație va fi transformata de noi intr-o ora de terapie și tratament pentru un copil cu autism care suferă si care are nevoie de ajutorul nostru.

Așadar, intre 15 noiembrie si 15 decembrie, aleargă cu noi pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi care au nevoie de terapie și tratament. Aleargă pentru fericirea lor, pentru sănătatea ta fizică și pentru liniștea ta sufletească!

Și fiindcă faptele bune sunt întotdeauna răsplătite, avem și noi pregătite niște cadouri pentru tine! Primii 10 alergători care vor străbate cei mai mulți kilometri, vor câștiga super premii oferite de partenerul principal al campaniei, Decathlon România!

Toate detaliile aici: https://fb.me/e/kIrNXLLj7

Pași pentru înscriere:
– 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮̆ 𝗽𝗲 𝗵𝘁𝘁𝗽://𝘄𝘄𝘄.𝗰𝗼𝗻𝗶𝗹.𝗿𝗼 și apasă butonul 𝗜̂𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗘-𝗧𝗘
– 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗖𝗢𝗡𝗧 𝗽𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮 𝗿𝗼.𝗿𝘂𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴𝗵𝗲𝗿𝗼𝘀.𝗰𝗼𝗺
– 𝗗𝗮̆𝗿𝘂𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝘇𝗮̂𝗺𝗯𝗲𝘁𝗲 printr-o donație (50 – 70- 100 lei) – plata cu card!
– 𝗗𝗲𝘀𝗰𝗮𝗿𝗰𝗮̆ 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 ecathlon Coach pe telefonul tău și crează-ți cont, folosind aceeași adresă de email pe care ai folosit-o la crearea contul pe platfoma gazdă a provocării. În acest moment, aplicația Decathlon Coach este sincronizată cu platforma gază a Crosului CONIL
-𝗜̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗮̂𝗻𝗱 𝗰𝘂 𝟭𝟱 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝟭𝟱 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗰𝗮̂𝘁𝗲 𝗼𝗿𝗶 𝘁𝗲 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴𝗶, 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘀̦𝗶 𝗲𝗳𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝘁𝗮̂𝘂 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗼𝗿𝗶𝘇𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗮𝗿 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆.
𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗜 𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔𝗢𝗥𝗗𝗜𝗡𝗔𝗥𝗘 oferite de partenerul nostru, Decathlon România:

Premiul I – 𝟭 𝗯𝗮𝗿𝗰𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝘀𝗰𝘂𝗶𝘁
Premiul II – 𝟳 𝗯𝗶𝗰𝗶𝗰𝗹𝗲𝘁𝗲
Premiul III – 𝟮 𝗰𝗼𝗿𝘁𝘂𝗿𝗶

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea este organizat de Asociația CONIL pentru a marca data de 3 Decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *