fbpx

EXCLUSIV Cu cât vor fi plătiți profesorii evaluatori: 14 lei/lucrare la Bacalaureat, 11 lei/lucrare la Evaluarea Națională

Ministerul Educației a transmis în teritoriu o adresă cu ordinul de ministru care conține sumele cu care vor fi plătiți anul acesta profesorii care corectează lucrările la Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar și membrii comisiilor, precum și informaticienii care participă la organizarea examenelor. 

Potrivit documentului obținut de Educație Privată, profesorii evaluatori vor încasa 11 lei/lucrare la Evaluarea Națională și 14 lei/lucrare la Bacalaureat.

Președinții comisiilor organizate în unitățile de învățământ la Evaluarea Națională vor încasa 600 de lei, persoanele responsabile de supravegherea audio-video vor fi plătite cu 550 lei.

Președinții comisiilor organizate în centrele de evaluare/comisiile de contestații la Evaluarea Națională vor încasa 1400 de lei dacă au în responsabilitate până la 1000 de candidați și 1500 de lei, la o comisie de peste 1000 de candidați.

Președinții comisiilor organizate în unitățile de învățământ la Bacalaureat vor încasa 1400 de lei la o comisie cu până la 100 de candidați (inclusiv), respectiv 1500 de lei la o comisie cu peste 100 de candidați.

La comisiile din centrele zonale de evaluare, președintele va fi plătit cu 2100 de lei dacă acea comisie are în responsabilitate până la 750 de candidați, respectiv 2299 de lei, la o comisie cu mai mult de 750 de candidați.

Ordinul de ministru conține, de asemenea, și sumele care vor fi achitate către profesorii și membrii comisiilor care se ocupă de concursurile pentru ocuparea posturilor didactice și a catedrelor vacante, de admiterea în învățământul liceal/dual precum și de examenul de definitivat.

Cotește documentul, integral, aici:

Adresa-nr.-4408-1

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/stock-photography-writing-image12625082

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.