fbpx

Elevii din Oradea au acces gratuit la servicii stomatologice, în patru cabinete

Direcția de Asistență Socială Oradea anunță că  a autorizat și a dat în funcțiune cel de-al patrulea cabinet stomatologic, în cadrul Colegiului Național ”Emanuil Gojdu”. Toți elevii și preșcolarii din oraș au acces la servicii stomatologice gratuite.

 

Potrivit sursei citate, lucrările de amenajare au fost realizate de Primăria Oradea iar Direcția de Asistență Socială a achiziționat și montat unitul dentar din noul cabinet stomatologic. Acesta urmează să deservească, alături de celelalte trei, situate în cabinetele școlare stomatologice din cadrul Colegiului Național ”Onisifor Ghibu”, Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și a Liceului Teoretic ”Aurel Lazăr”, toţi copiii care frecventează unităţile de învăţământ din municipiul Oradea, atât elevi cât și preșcolari.

Toţi elevii care frecventează unităţile de învăţământ din municipiul Oradea pot beneficia de serviciile medicale stomatologice acordate de medicii din cadrul DASO în cele patru cabinete medicale, în mod gratuit, pe bază de programare, la numerele de telefon :

Colegiul Național ”Onisifor Ghibu” – 0771-052503
Colegiul National ”Mihai Eminescu” – 0771-052508
Liceul Teoretic ”Aurel Lazăr” – 0771-052399
Colegiului Național ”Emanuil Gojdu” – 0771-052397

Un alt obiectiv anunțat de Direcția de Asistență Socială Oradea pentru anul în curs, în colaborare cu municipalitatea, este amenajarea și dotarea cu echipament medical al unui nou cabinet stomatologic în cadrul Școlii Gimnaziale nr.16 din Rogerius.

Ss qw yg ww uu sw us oe lk wjs hh Servicii stomatologice gratuite

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.