fbpx

Echipa de gimnastică artistică a României nu are bani de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Echipa de gimnastică artistică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, însă are nevoie de susținere financiară pentru a se pregăti.

 

Apelul la donații a fost făcut de Federația Română de Gimnastică.

„Echipa de gimnastică artistică a României s-a calificat la Olimpiadă, dar n-are bani de pregătire. Federația Română de Gimnastică face un apel la donatori să contribuie cu bani astfel încât pregătirea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

 

Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibila fiscal. Aflați mai multe pe https://donatii.frgimnastica.com/20-ro.html„, a transmis organizația.

După 12 ani, România revine în elita mondială!

Cea mai tânără echipă participantă la campionatele mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp a reușit performanța remarcabilă a calificării la Jocurile Olimpice Paris 2024! Alături de fete și de Andrei Muntean, vor continua drumul pentru calificarea olimpică individuală și alți componenți ai echipei de gimnastică artistică masculină !

Sportivii și antrenorii lor au dat dovadă de determinare, pasiune și dorință de autodepășire exemplare, în condiții de pregătire și de recuperare sub nivelul celor al adversarilor lor aflați în elita mondială.

Este un efort colectiv și este timpul ca noi toți să ne unim și să îi susținem pe gimnaștii noștri în călătoria lor către Jocurile Olimpice, Paris, 2024 !

Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibila fiscal”, afirmă, într-un alt mesaj pubpic, Federația Română de Gimnastică.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.