fbpx

Documentele analizate de consiliile de administrație ale școlilor vor fi secretizate

Photo 44545507 / Files © Potongsaga | Dreamstime.com

Documentele analizate de consiliile de administrație ale școlilor vor fi secretizate, conform ordinului de ministru care reglementează activitatea acestor structuri.

Conform ordinului, membrii și observatorii din CA-uri vor fi informați de președinții consiliilor că nu pot dezvălui sau publica mai multe categorii de date, inclusiv documentele supuse dezbaterii.

Actul normativ, obținut de Educație Privată, a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial.

Ordinul de ministru este disponibil, integral, aici:

OM 6223 CA

Ce prevede alineatul 20 din articolul 10 al ordinului de ministru: 

Art. 10 – „(20) În prima ședința a consiliului de administrație, președintele informează membrii și observatorii că au obligația să nu dezvăluie sau să pună la dispoziția altor persoane și/sau să nu prezinte în spațiul public sau prin rețele de socializare online sau prin mass-media datele cu caracter personal, respectiv informații, date ori documente analizate, supuse dezbaterii sau rezultate din activitatea consiliului, luarea la cunoștință fiind confirmată prin semnarea de către aceștia a procesului verbal de ședință.

În prima ședința a consiliului de ad, pr in me și obs că au obligația să nu dezvăluie sau să pună la dispoziția altor persoane și/sau să nu prezinte în spațiul public În prima ședința a consiliului de ad, pr in me și obs că au obligația să nu dezvăluie sau să pună la dispoziția altor persoane și/sau să nu prezinte în  consiliile de administrație ale școlilor 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.