fbpx

Deputată USR: Copiii din toată România vor primi la școală produse bio, datorită unui proiect pilot de la Brașov

photo created by freepik - www.freepik.com

Diana Stoica, deputată USR, afirmă, pe pagina sa de Facebook, că elevii români vor primi la școală produse bio, după ce Guvernul a decis să preia un proiect-pilot testat cu succes la Brașov.

Ce spune deputata USR:

Mâncare sănătoasă pentru copii
Copiii din toată România vor primi la școală produse bio, de calitate, datorită unui proiect pilot de la Brașov!

🐮🥐Anul trecut, primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu au implementat un proiect unic în România: Cornul și Laptele bio, la Brașov.
Ce a însemnat acest program? Au cumpărat produse din zonă, cât mai naturale, direct de la fermieri, fără intermediari. Cele mai bune produse au ajuns în școlile brașovene, iar copiii și părinții au fost încântați.
Anul acesta, Guvernul a decis să preia modelul de la Brașov în toată țara. Prin urmare, începând cu acest an, toți copiii din România vor putea avea parte de produse de mult mai bună calitate, venite direct din fermele și livezile din regiunea lor.

Așadar, am reușit să dăm un impuls pentru ajutorarea fermierilor locali din toată țara, în același timp asigurându-ne că cei care au cel mai mult de câștigat sunt copiii!

Așadar, am reușit să dăm un impuls pentru ajutorarea fermierilor locali din toată țara, în același timp asigurându-ne că cei care au cel mai mult de câștigat 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.