fbpx

Fostul ministru Daniel Funeriu o atacă extrem de dur pe Ecaterina Andronescu

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu a lansat un atac virulent la adresa actualului ministru, Ecaterina Andronescu. Pe pagina sa de Facebook, Funeriu vorbește în termeni extrem de duri despre Andronescu.

”Mizeria umană, profesională și politică Mme Minciunescu trebuie oprită: prin sinistra cârdășie cu unele sindicate, mai nenorocește, zi de zi, generații întregi de copii. Nimeni nu a distrus viitorul României cât a reușit să îl distrugă acest caracter infect, ros de ură și invidie, ascuns cu o dibăcie ieșită din comun sub o față de bunicuță cumsecade. Ea e cea care în Parlament mi-a răcnit: “mă opun: de ce să existe <legea Funeriu> și nu <legea Andronescu>, pentru că eu mi-am neglijat copilul pentru educația acestei țări. Blestem ziua în care v-ați născut și vă doresc să vă moară copiii”. Desigur departe de camerele de luat vederi”, scrie fostul ministru.

Funeriu atac Andronescu

 

Daniel Funeriu a obținut titlul de doctor în chimie la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg, sub coordonarea laureatului Nobel în chimie, profesorul Jean Marie Lehn. Între 1999 și 2006 a activat ca cercetător științific la The Scripps Research Institute, La Jolla, California și la AIST, Amagasaki, Japonia. În 2006, a fondat o echipă de cercetare în cadrul Universității Tehnice München.

La data de 23 decembrie 2009, cu ocazia formării guvernului Boc, a fost numit ministrul educației, cercetării, tineretului și sportului.

Citește și

Dragă părinte de copil școlar sau preșcolar, te deranjez cu niște întrebări…