Cum a arătat protestul #șîeu în școli

Mai multe școli private din România au întrerupt activitatea timp de 15 minute, în semn de solidaritate cu protestul #șîeu, inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

Ele și-au anunțat și ilustrat participarea pe paginile de Facebook.

 

Smart School – susține "ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI " # ȘÎ EU

Publicată de SMART SCHOOL pe Vineri, 15 martie 2019

#șinoi

Publicată de Liceul Particular Numarul Unu pe Vineri, 15 martie 2019

#Romaniavreaautostrazi

Publicată de Școala Româno – Britanică pe Vineri, 15 martie 2019

În lumea magică a copiilor, pe tărâmul Kiki, noi avem deja autostradă ❤. Dar pentru ca stim cat de importanta este…

Publicată de Club Kiki pe Vineri, 15 martie 2019

CONTEXT

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

El i-a invitat pe toți cei care susțin această cauză să își întrerupă activitatea pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute.

În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul sau către autorități și către cetățeni.

Mai multe companii private, organizații, dar și simpli cetățeni au anunțat că vor participa la protestul inițiat de Mandachi.