fbpx

Daniel Funeriu, despre proiectul ”România Educată”: ”Un eșec de dimensiuni cosmice”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, a lansat o critică vehementă la adresa proiectului ”România Educată”, pe care îl descrie drept ”un eșec de dimensiuni cosmice”.

”Verdictul implacabil este, din păcate, vizibil tuturor: înconjurându-se de nulități solemne, „România Educată” este un eşec de dimensiuni cosmice. Este o insultă la adresa oricărui om care ştie ce e educația, o bătaie de joc la adresa tinerilor țării noastre.

Din acest moment îmi e limpede că oricine alege să participe la înfăptuirea uriaşei fraude morale „România Educată” fie are un interes financiar direct (gen bani din PNRR sau mufarea unor firme private la uriaşa bază de date care este sistemul educațional), fie este foarte pr0st şi nu înțelege ce face.

Doar o minte tulbure îşi mai poate imagina acum că vreo lege a educației cât de cât de Doamne-ajută poate să iasă din această configurație politică de o rară imbec1l1tate”, afirmă Funeriu, pe pagina sa de Facebook.
Fostul ministru sugerează că o mare parte dintre liderii PNL îi împărtășesc opinia, fără să dea numele acestora: ”Mai ştiu că o covârşitoare majoritate a peneliştilor cu care discut sunt 100% de acord cu ceea ce am scris mai sus: mi-o spun la telefon cu fiecare ocazie, dar nu vor să şi-o asume public. O fac eu, care nu am niciun inteteres politic.”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.