fbpx

Cum poți susține și tu modernizarea școlilor din România

modernizare

Kaufland România a lansat campania „Viitorul începe acum”, o inițiativă ambițioasă prin care își propune să contribuie la modernizarea școlilor din țară. În perioada 4 octombrie – 28 noiembrie 2023, cumpărăturile făcute în magazinele Kaufland pot deveni echipamente și materiale didactice valoroase pentru educația tinerilor. 

Mecanismul de participare este simplu și accesibil tuturor:

Fiecare bon fiscal în valoare de minimum 50 de lei reprezintă un punct, pe care clienții îl pot dona școlii pe care o susțin. Mai mult, pentru fiecare produs achiziționat, marcat la raft cu simbolul campaniei, bonul va acumula puncte extra. modernizarea

Fiecare bon fiscal în valoare de minimum 50 de lei reprezintă un punct, pe care clienții îl pot dona școlii pe care o susțin. Mai mult, pentru fiecare produs achiziționat, marcat la raft cu simbolul campaniei, bonul va acumula puncte extra.

Clientul trimite bonul către școală, care îl va înregistra pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, pusă la dispoziție de Kaufland.

Astfel, școala acumulează puncte, care ulterior pot fi schimbate în echipamente și materiale didactice esențiale: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator, echipamente sportive și altele.

Școlile sunt invitate să se înscrie în campanie până pe data de 28 noiembrie 2023, pe www.viitorulincepeacum.ro, pentru a beneficia de oportunitatea obținerii resurselor moderne, necesare procesului educațional.

Cu ajutorul clienților și al partenerilor, Kaufland își propune să facă un pas semnificativ către un învățământ modern și bine echipat, care să încurajeze dezvoltarea și succesul generațiilor viitoare.

Campanie susținută de KAUFLAND ROMÂNIA.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.