fbpx

Cîmpeanu, mesaj pentru directori: Luni ne dorim să vedem fotografii din grădinițe și din curțile școlilor

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaților, le transmite directorilor de unități de învățământ că trebuie să asigure accesul pentru părinți la festivitățile de început de an școlar. „Luni ne dorim să vedem fotografii din grădinițe și din curțile școlilor”, a declarat ministrul.

Mesajul lui Sorin Cîmpeanu către directori:

Luni, 5 septembrie, milioane de copii și tineri vor intra pe porțile grădinițelor, școlilor și liceelor din România. După doi ani de restricții, de data aceasta bucuria primei zile de școală va putea fi împărtășită din nou și de părinți și bunici.

Am convingerea că toți directorii de unități de învățământ înțeleg importanța deschiderii către comunitate și a implicării familiei în educația copiilor și tinerilor, încă din prima zi de școală.

Luni ne dorim să vedem fotografii din grădinițe, din curțile școlilor, mai ales din clasele unde cei mici iau primul contact cu viața de elev.
#ScoalaDeschisa

Părinții au acces în unitățile de învățământ la festivitățile care marchează începerea cursurilor noului an școlar, a anunțat, tot azi, Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

„Informația potrivit căreia Ministerul Educației a emis o decizie restrictivă este falsă!”, a mai transmis ministrul.

Acesta a precizat că Ministerul Educației și Ministerul Sănătății nu descurajează în niciun fel prezența familiilor la deschiderea anului școlar, cu atât mai mult cu cât marea majoritate a evenimentelor de acest tip se organizează în spatii deschise.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.