fbpx

Cătălin-Viorel Nan, noul șef al FNP Edupart, a demisionat din PNL

Cătălin-Viorel Nan, ales, ieri, în funcția de președinte al FNP Edupart, a anunțat că a demisionat din PNL.

„Astăzi, 26/04/2024, mi-am depus demisia din Partidul Național Liberal Brașov

Drumul meu în acest partid a început alături de tânărul liberal pe vremea aceea (1996) Domnul Adrian Vestea, actualul Ministrul al Dezvoltării. Am intrat în organizația de tineret după ce am citit doctrinele a trei partide diferite identificându-mă 100% doar cu cea liberală unde am rămas până in prezent. 28 de ani în care am trăit foarte multe experiențe frumoase, am întâlnit sute de oameni de bine la toate nivelurile din toată țara. Mii de oameni patrioți, liberali adevărați pe care nu-i vedeți la televizor sau în funcții publice. A fost o experiență care m-a clădit ca om, care mi-a scluptat caracterul.

Mă retrag deoarece am fost ales într-o funcție, nu incompatibilă, dar complet apolitică: Președinte al Federației Naționale a Părinților”, a transmis Nan.

El a devenit, ieri, succesorul Iui Iulian Cristache în poziția de lider al FNP.

FNP Edupart este unul dintre partemerii sociali ai Ministerului Educației, inclusiv prin statutul de membru al Comisiei pentru Dialog Social.

Cătălin Viorel Nan are 45 de ani, este tatăl a trei fete și se descrie drept implicat și atent în chestiunile ce privesc educația pe termen lung.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.