fbpx

Buletin de Bucureşti: Porțiile prea mici, motivul pentru care o firmă a pierdut contractul pentru masa elevilor din programul ”Școală după Școală”, în Sectorul 6

Photo 21221937 © Draghicich | Dreamstime.com

Administrația Școlilor Sector 6 a decis rezilierea contractului cu una dintre firmele care asigură mâncare copiilor înscriși în programul “Școală după Școală”, anunță publicația Buletin de București.

Potrivit sursei citate, este vorba de firma care a câștigat loturile 6 și 8, Le Blanc Ballroom SRL. Decizia vine după ce, în urma unui control, angajații de la AS Sector 6 au descoperit că porțiile de mâncare aveau greutatea mai mică decât cea stabilită prin contract, lucru ce a fost semnalat de părinții copiilor, inclusiv pe Facebook. 

Săptămâna trecută, pe grupul de Facebook ”Pentru Sectorul 6”, o mamă reclama că mâncarea primită de copilul ei este mai puțină decât scrie pe etichetă.

Viceprimarul de sector, Alexandru Gâdiuță a fost în control la școlile nr. 169 și 117, de la care au venit cele mai multe reclamații, și a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că se confirmă. Mâncarea primită de copii e și mai puțină și de proastă calitate.

Concluzia a fost confirmată, în urma unui control, de Administrația Școlilor Sector 6, instituția care gestionează programul Școală după Școală.

În urma verificărilor și a notificărilor rămase fără răspuns, autoritățile au luat decizia de reziliere unilaterală a contractelor cu firma care furnizează mâncarea la cele două școli, începând cu 30 noiembrie 2022.

Le Blanc Ballroom SRL, este noul nume al firmei Grota Lupilor Activi SRL, înființată în 2010 de Marius Grecu Daniel, menționează Buletin de București.

Aceeași firma deține restaurantul “Bârlogul Lupilor”, ajuns în atenția publică ca fiind locul în care s-a negociat o mită entru șeful UNIFARM de 760.000 de euro, pentru achiziția de măști în pandemie, după cum relatează jurnaliștii de la g4media.ro.

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-hamburger-closeup-image21221937

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.