fbpx

BREAKING NEWS Secretarul de stat Marina Manea și-a dat demisia

Secretarul de stat Marina Manea și-a dat demisia din funcția de la Ministerul Educației. Contactată de Educație Privată, ea a confirmat informația.

”Da, este adevărat. Am luat această decizie din motive personale. ”

Întrebată cum intenționează să își continue parcursul profesional, Manea a spus că are mai multe planuri, inclusiv pe acela de a-și deschide o grădiniță privată.

Marina Manea a fost propusă de PNL în funcția de la Ministerul Educației, Ea a fost numită de fostul premier Florin Cîțu, pe 25 februarie 2021.

Înainte de numirea în poziția de secretar de stat, ea a fost inspector general adjunct în cadrul ISMB. Manea  a lucrat în Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) timp de 9 ani. Este profesoară de Limba și literatura română la Colegiul Național Mihai Viteazul din Capitală. De asemenea, este vicepreședinte PNL Sector 3.

Înainte de numirea în poziția de secretar de stat, ea a fost inspector general adjunct în cadrul ISMB. Manea  a lucrat în Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) timp de 9 ani. Este profesoară de Limba și literatura română la Colegiul Național Mihai Viteazul din Capitală. De asemenea, este vicepreședinte PNL Sector 3. Înainte de numirea în poziția de secretar de stat, ea a fost inspector general adjunct în cadrul ISMB. Manea  a lucrat în 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.