fbpx

”Bea 500 ml de apă la fiecare oră”- sfaturile Agenției Naționale Antidrog pentru tinerii care consumă stupefiantte

Agenția Națională Antidrog a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe sfaturi pentru tinerii care consumă substanțe interzise.

Care sunt recomandările ANA:

Poți să te distrezi și fără să consumi droguri. Dacă totuși ai consumat, nu amesteca mai multe tipuri de substanțe. Nu știi niciodată sigur ce efect pot avea.
Dacă te simți neliniștit, nu consuma canabis. Există un risc mare să îți accentueze starea și sigur nu îți va plăcea.
Dacă ai consumat ecstasy și dansezi, evită supraîncărcarea. Bea 500 ml de apa la fiecare oră și fă pauze dese în care să te răcorești și să te odihnești!
Echipa și voluntarii Agenției Naționale Antidrog au fost prezenți la Saga Festival, primul dintre marile evenimente de acest gen ale verii. Ei le-au oferit tinerilor sfaturi despre cum să se distreze în siguranță.
Despre Agenția Națională Antidrog
Este o instituţie publică cu competenţă naţională aflată în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, desemnată de Guvernul României să elaboreze, coordoneze şi evalueze implementarea documentelor programatice de politici publice antidrog din România (Strategia Naţională Antidrog 2005-2012 şi Planul de Acţiune pentru implementarea acesteia 2010-2012).
Despre Agenția Națională Antidrog Instituţie publică cu competenţă naţională aflată în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, desemnată de Guvernul României să elaboreze, coordoneze şi evalueze implementarea documentelor programatice de politici publice antidrog din România (Strategia Naţională Antidrog 2005-2012 şi Planul de Acţiune pentru implementarea acesteia 2010-2012).

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.