fbpx

Avenor oferă patru burse noi, pentru gimnaziu și liceu

Programul de burse Avenor pentru anul școlar 2019 – 2020 oferă 4 burse noi pentru gimnaziu și liceu care acoperă între 25% și 100% din taxa de școlarizare. Aceste 4 burse noi completează programul de burse existent. Fiecare dintre actualii bursierii Avenor are ocazia să-și mențină bursa și în anul școlar viitor, dacă îndeplinește obiectivele asumate în contracte individuale de bursă. Bursele se acordă pentru un an școlar cu posibilitatea reînnoirii condiţionate (conform clauzelor din contractul de bursă).

Coordonatorul programului de burse, directorul educațional al Avenor College Dana Papadimaexplică într-un interviu publicat pe pagina de internet a școlii cum poți ajunge bursier Avenor: ”Valorizăm în egală măsură criteriile care țin seama de performanțele academice, de nivelul de comportament, de punctualitate și prezență, de atitudine față de învățare, față de ceilalți, ca și pe cele însumate de inițierea unor proiecte personale, participarea la toate evenimentele noastre, înscrierea în programele de caritate specifice Școlii.”

Interviul integral poate fi citit aici.

Definiția bursierului

Bursierul Avenor demonstrează rezultate academice și extra-curriculare excepționale, este model de comportament, are o atitudine proactivă față de învățare, participă în mod activ la evenimentele școlii menționate în Calendar, este un bun coleg, prieten.

Viitorul bursier candidează pentru bursă în conformitate cu programul de burse care se publică în fiecare an. Programul de burse prevede numărul de burse disponibile, valoarea financiară a burselor, precum și termenii și condițiile pentru a câștiga o bursă.

Istoric

Fundația Avenor a oferit burse de studiu pentru elevii Avenor College începând cu anul 2010. Cuantumul lor se ridică până în prezent (2019) la valoarea totală de 361.925 euro. Până acum au beneficiat de burse de studiu un număr de 69 de elevi.

Mai multe detalii despre programul de burse, aici.