Avenor College a dat startul înscrierilor în programul de burse

Avenor College este în căutarea bursierului Avenor. Cine este el? Un elev de gimnaziu sau liceu implicat în viața comunității, dar și în cea academică, profund interesat de dezvoltarea propriilor talente, mândru de țara lui și gata să devină un ambasador pentru România în întreaga lume.

Avenor College oferă burse pentru programul IGCSE (clasele 9 și 10), programul A Level (clasele 11 și 12) și linia Cambridge clasele 7,8.

Avenor College, școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească, este locul perfect pentru a începe călătoria către excelență în educație. S-a dat startul înscrierilor în programul de burse pentru anul școlar 2020-2021. Până pe 24 ianuarie 2020, elevii din afara comunității Avenor se pot înscrie în programul de burse de studiu care acoperă între 25% și 100% din taxa de școlarizare.

Această sesiune de burse se adresează elevilor de gimnaziu și liceu care sunt în prezent în clasele a 6-a și a 7-a, respectiv clasa a 8-a (Year 9) și clasa a 10-a (Year 11). 

Poți afla mai multe detalii aici: https://www.avenor.ro/ro/bursele-avenor.

 

Despre Avenor College

Avenor College este o instituție educațională non-profit, o școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noștri între 2 și 18 ani experiențe de învățare stimulante care le formează competențele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovativ în România.

Misiunea noastră: „Co-creăm cel mai bun viitor”
La Avenor College, toți învățăm, toți suntem și elevi, și profesori. Formăm liderii viitorului, provocându-i pe elevi să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să-și contureze propriul viitor. Lucrând împreună, co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunității și pentru noi toți împreună, în cadrul școlii și dincolo de ea.

Drumul nostru de până acum
În 2007, școala a pornit cu cinci elevi de clasa întâi. Zece ani mai târziu, Avenor College avea 450 de elevi între 2 și 16 ani și o echipă cu peste 100 de membri. Școala are două sedii în zona de Nord a Bucureștiului: o elegantă vilă istorică în care funcționează grădinița și un campus special proiectat și construit la liziera pădurii Băneasa pentru a găzdui școala și liceul.