fbpx

Aspire Teachers a organizat cea mai mare oră virtuală din România. 800 de profesori și mii de copii au urmărit lecția

Organizația Aspire Teachers a transmis, astăzi, din Delta Dunării, cea mai mare oră virtuală din România. Lecția a fost susținută de profesoarele Irina Constantinescu și Adnana Pătrășcoiu, directoarea Școlii din Sfântu Gheorghe.

Subiectul orei, care a fost urmărită de aproape 800 de profesori și de mii de elevi, a fost ecosistemul Deltei Dunării.

Cum și-a prezentat Aspire Teachers cursul:

”Am fost azi în cea mai mare clasă virtuală din România, live pe YouTube! Aproape 800 de profesori și mii de copii ne-au urmărit în direct de la Sfântul Gheorghe, de la prima lecție #EducațieLaÎnălțime!

Ne bucurăm că am intrat în clasele și casele voastre cu o lecție în premieră pentru țara noastră. Așa s-a văzut de la câteva școli de la care am primit poze.
Sperăm că v-au plăcut experimentele, prezentările și activitățile la care a muncit o super-echipă de câteva luni de zile. Mesajul lăsat de elevii din Sf Gheorghe pe plajă a fost #Responsabilitate, pentru că viața acvatică depinde de noi toți, iar acest ecosistem unic în Europa este și responsabilitatea noastră!
Puteți urmări înregistrarea lecției la https://youtu.be/zeRdA3Oil7Q
#DezvoltareDurabilă #ViațaAcvatică

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă”
Organizația Aspire Teachers susține formarea de calitate a învățătorilor și profesorilor din România prin activități aplicate de pregătire cu o curriculă multidisciplinară, cu practici pedagogice de impact adaptate la realitățile secolului 21.
”Ne dorim un profesor excelent în fața fiecărui copil din România.

Aducem împreună cei mai talentați pedagogi din România și America pentru a preda tehnici educaționale și de motivare a celor mici, pregătindu-i pentru provocările secolului 21 din punctul de vedere al cunoștințelor, caracterului și abilităților.
Din 2016, prin câte o academie intensivă pe an, activități educaționale, precum ateliere, webinarii cu profesioniști și cercetători de top, am devenit o comunitate puternică de peste 200 de profesori și consultanți pro-bono – profesioniști în educație și training”, afirmă organizația.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *