fbpx

Asociația Telefonul Copilului: Trei copii ucraineni refugiați au dispărut

Asociația Telefonul Copilului anunță că a primit informații potrivit cărora trei copii refugiați din Ucraina au dispărut.

Anunțul făcut de organizație:

Asociația Telefonul Copilului gestionează în România și linia europeană pentru copii dispăruți 116 000, alături de alte 31 de organizații europene, împreună reprezentând Federația Europeană pentru copiii dispăruți și exploatați sexual Missing Children Europe .

În această calitate, Asociația Telefonul Copilului a fost informată de Federația Europeană pentru copiii dispăruți și exploatați sexual Missing Children Europe și de organizația parteneră din Ucraina, Magnolia ВГО „Магнолія” /All – Ukrainian NGO „Magnolia” despre dispariția a 3 copii ucraineni: surorile Kira Zaytseva, în vârstă de 9 ani și Liya Zaytseva, în vârstă de 7 ani și Larysa Sokolenko, în vârstă de 16 ani.
Potrivit informațiilor primite, copiii pot fi în Polonia, dar s-ar putea afla în oricare altă țară.

Oricine a văzut acești copii sau are informații despre ei, este rugat să contacteze Asociația Telefonul Copilului, la linia europeană pentru copii dispăruți 116 000, gestionată de organizația noastră în România. Ne puteți scrie și la [email protected]

 

gestionează în România și linia europeană pentru copii dispăruți 116 000, alături de alte 31 de organizații europene, împreună reprezentând Federația Europeană pentru copiii dispăruți și exploatați sexual Missing Children Europe . gestionează în România și linia europeană pentru copii dispăruți 116 000, alături de alte 31 de organizații europene, împreună reprezentând Federația Europeană pentru copiii dispăruți și exploatați sexual Missing Children Europe .

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.