fbpx

Asociaţia Elevilor din Maramureș, apel: Vorbitorii de ucraineană din județ să ne contacteze

Asociația Elevilor din Maramureș a lansat un apel public, cerând să fie contactată de vorbitorii de ucraineană, pentru a veni în sprijinul refugiaților.

Apelul, integral:

Asociația Elevilor din Maramureș face un apel către toți vorbitorii de limba ucraineană din județ!
În contextul evenimentelor tragice petrecute astăzi, rugăm vorbitorii de ucraineană să ne contacteze pentru a ajuta la coordonarea persoanelor de la graniță.
Asociația Elevilor din Maramureș este o organizație non-guvernamentală care are ca scop reprezentarea intereselor comune ale elevilor din Maramureș.
Tot astăzi, Asociația a făcut un alt apel public, de data aceasta, către autorități:
Astăzi am asistat la un episod crunt. Atacul asupra Ucrainei este un atac la adresa democrației.
Războiul își va pune amprenta și va aduce suferință și sărăcie.
Copiii din Ucraina merită să fie în siguranță, să își trăiască copilăria, și să aibă acces la educație. Solicităm Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Educației să asigure sprijin elevilor ucraineni, pentru ca aceștia să aibă parte de un parcurs educațional normal, în ciuda conflictelor politice inițiate de adulți.
Copiii din Ucraina merită să fie în siguranță, să își trăiască copilăria, și să aibă acces la educație. Solicităm Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Educației să asigure sprijin elevilor ucraineni, pentru ca aceștia să aibă parte de un parcurs educațional normal, în ciuda conflictelor politice inițiate de .

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.