fbpx

Afișe cu nume de profesori de la UMF acuzați că iau șpagă au împânzit centrul Timișoarei

Centrul Timișoarei a fost împânzit cu afișe cu numele profesorilor acuzați că iau șpagă de la studenți, ca să-i treacă examenele, și tarifele pe care aceștia le-ar solicita, anunță publicația defapt.ro.

„Un nou scandal zguduie Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timișoara după ce, azi noapte, persoane necunoscute au împânzit zona centrală a orașului, străzile din preajma universității, cu afișe anticorupție”, se arată într-un mesaj postat pe un grup de socializare, preluat de Doctorul Zilei.

Conform publicației de specialitate medicală, în 2011, au mai existat episoade similare, care au vizat taxe de examinare neoficiale. Persoane necunoscute au scris, pe peretele universității, numele profesorului șpăgar și sumele pe care acesta le percepea de la studenti.

„Cert e că episoade similare, care au vizat taxe de examinare neoficiale, au mai avut loc la #UMF Timisoara și în 2011 când tot persoane necunoscute au scris, pe peretele universității, atât numele unui profesor șpăgar, cât și sumele pe care acesta le percepea de la studenti. Vom reveni”, a fost mesajul scris pe un cont de socializare.

Un scandal de proporții a avut loc anul trecut, la Facultatea de Medicină a Universității Dunărea de Jos, când mai mulți profesori au fost trmiși în judecată de către procurorii DNA, pentru trafic de influență și mită.

Șincar Dorina Cerasella, conferențiar universitar și medic stomatolog a fost trimisă în judecată pentru luare de mită și trafic de influență pentru a ajuta trei medici rezidenți să promoveze un examen.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.