fbpx

14 candidați pe loc la concursul de directori, la o școală din Craiova

Photo 200760017 © Moruzx | Dreamstime.com

 Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj a anunțat care este concurența pentru posturile de directori și directori adjuncți din județ. Potrivit AGERPRES, cele mai dorite posturi de conducere sunt cele din unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Craiova și din celelalte localităţi urbane.

Pe ultimele locuri, ca grad de atractivitate, sunt şcolile din mediul rural.

Conform sursei citate, cel mai mare număr de candidaţi este pentru funcţia de director al Şcolii gimnaziale „Gheorghe Ţiţeica” din Craiova, pentru care şi-au depus dosarul 14 cadre didactice. De asemenea, pentru funcţiile de director din cadrul Şcolii gimnaziale „Sfântul Dumitru” din Craiova, Liceului tehnologic „Constantin Brâncuşi”, Grădiniţei „Voiniceii”, Grădiniţei „Floare Albastră” sunt câte 11 candidaţi pe loc, iar pentru cele de director adjunct la Şcoala gimnazială „Elena Farago” şi Liceul tehnologic „Constantin Brâncuşi” sunt câte 9 candidaţi pe loc. La Şcoala gimnazială „Gheorghe Bibescu” din Craiova, Şcoala „Anton Pann” sunt câte 8 candidaţi pentru funcţia de director. Câte 7 candidaţi pentru funcţiile de director adjunct la Şcoala „Macedonski”, Liceul „Tudor Arghezi”, Grădiniţa „Sfânta Ana”, Grădiniţa „Eden” şi câte 6 candidaţi sunt pentru funcţiile de director şi director adjunct la Şcoala „Decebal”.

Câte 7 candidaţi sunt pentru posturile de director la şcolile gimnaziale din oraşul Segarcea şi comunele Siliştea Crucii, Vârvoru de Jos, Leu şi Leşile, câte 4 candidaţi sunt la şcoala din comuna Podari, câte 3 candidaţi la şcolile din comunele Predeşti, Fărcaş, iar pentru şcolile din comunele Valea Stanciului, Teslui, Tălpaş, Seaca de Câmp, Rast, Radovan, Malu Mare, Maglavit, Işalniţa, Dobroteşti, Liceul teoretic „Gerge St.Marincu” din Poiana Mare sunt câte 2 candidaţi.

Câte un candidat pentru postul de director se înregistrează la şcolile din Seaca de Pădure, Sadova, Rojişte, Pieleşti, Piscu Vechi, Orodel, Ostroveni, Murgaşi, Mîrşani, Măceşu de Sus, Măceşu de Jos, Lipovu, Întorsura, Gogoşu, Goicea, Giubega, Gighera, Carpen, Caraula, Bucovăţ, Breasta, Bistreţ.

La Şcoala gimnazială din Filiaşi unde, la începutul anului şcolar, a fost un protest al cadrelor didactice în semn de nemulţumire faţă de decizia ISJ Dolj prin care nu a mai fost prelungit mandatul fostului director, sunt 2 candidaţi pentru director şi 3 pentru director adjunct.

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/craiova-romania-city-center-administrative-palace-dolj-prefecture-building-image200760017

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.