fbpx

1 Iunie la mall: Spectacol de magie pentru copii, fără respectarea regulilor sanitare

1 Iunie într-un mall din Bucureşti a însemnat și un spectacol de magie destinat copiilor, organizat cu încălcări evidente ale regulilor sanitare. Aglomerația, lipsa distanțării fizice, mulți participanți fără mască de protecție sunt tot atâtea sfidări ale precauțiilor epidemiologice, mai ales în condițiile în care copiii de vârste mici încă nu se pot vaccina.

Imaginile de la spectacol au fost postate pe Facebook de magicianul Robert Tudor, cel care a și susținut evenimentul din centrul comercial Militari Shopping.

 

”Multumesc si la multi ani tuturor! ♥️♥️ Sunteti minunati, in ciuda vremii de afara! Astazi am fost in @militarishopping unde a fost minunat, dupa cum se vede si in poze. 🙏🙏 @ Militari Shopping”, a scris Robert Tudor pe Facebook.

Ce prevede legislația în vigoare cu privire la organizarea spectacolelor la interior:

(1) Începând cu data de 01.06.2021,  activitățile culturale, artistice și de divertisment pot fi organizate și desfășurate în spații închise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.
(2) În condițiile alin. (1) organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea activității cu un număr mai mare de persoane cu condiția ca toți participanții să fie persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

 Începând cu data de 01.06.2021,  activitățile culturale, artistice și de divertisment pot fi organizate și desfășurate în spații închise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție. spectacol de magie

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *