fbpx

Ziua și incidentul. Elev din Brăila, înjunghiat în picior la școală

foto: politiaromana.ro

Un nou incident violent în şcolile din România. Un elev de 15 ani din Brăila a fost înjunghiat în picior de către un coleg, în pauza dintre ore. Victima a ajuns la spital, iar agresorul ar fi revenit la cursuri, relatează Digi24.ro.

Incidentul a avut loc marţi, în jurul ore 11:20, într-un parc din apropierea școlii. Cei doi elevi, ambii de 15 ani, învață la aceeași școală. Imediat după apelul la 112, polițiștii s-au deplasat la locul incidentului.

„Din primele cercetări se pare că un minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeț de copii din zona intersecției străzii Gării cu strada Roșiori, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înțepat cu un cuțit, în zona posterioară a piciorului stâng, pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleiași instituții de învățământ din municipiu”, anunță IPJ Brăila.

Pentru că a suferit leziuni, minorul agresat a fost transportat la spital. Agresorul, în schimb, s-ar fi întors la cursuri, spun polițiștii. La verificări, oamenii legii au găsit și cuțitul. Era ascuns într-o borsetă, asupra unui elev de 14 ani, coleg al celor doi minori implicați în altercație.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Doi elevi au fost înjunghiaţi la petrecerea de după balul bobocilor

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.