fbpx

Vorba Mamei. Dan Amariei: Mama m-a învățat cel mai important lucru: SĂ NU MINT

de Dan Amariei, artist, vocal Omul cu Șobolani

Mama m-a învățat cel mai important lucru ever, cu care o să trăiesc toată viața: SĂ NU MINT. Apoi, cu derivatele: să fiu onest, să nu înșel, să nu fur, să nu mă dau ceea ce nu sunt. 
Îmi aduc aminte, la un moment dat, prin clasa 5-a, ceva de genul, m am îndrăgostit de o fată (ce să și fac, la vârstă aia?!). Care fată, ținea cu Dinamo (nu mă-întreba cum am ajuns la discuția aia). Eu țineam cu Craiova (cu tot neamul, bunicul etc).
Și am întrebat-o așa, într-o doară pe mama: mama, uită că fata asta etc, îmi place de ea, ține cu Dinamo, pot să țin și eu cu Dinamo? La care, mama, mi a aruncat o privire cel puțin ciudată (nici în sensul bun, nici in ăla rău – destul cât să-mi zică că e ceva dubios in preajmă) și mi-a zis: păi, cum, noi ne schimbăm așa, după cum bate vântul? Tu cu cine ții? Cu Craiova? Păi, ține cu Craiova, că fete mai sunt (asta ultima, cred că e de la mine, dar cam astea au fost mesajul și discuția). 
Am o mama mișto, clar.
Seria de articole ”Vorba Mamei” este susținută de 
dr fiterman
Produsele dezvoltate de specialiștii noștri se bucură de experiența farmaceutică acumulată în 25 de ani. Formulele produselor noastre se bazează pe ingrediente atent studiate pentru a răspunde nevoilor pielii indiferent de vârstă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.