Vlad Voiculescu: Primarul Sectorului 5 le-a oferit elevilor dulciuri cu alcool, importate de firma fratelui lui Marian Vanghelie

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, afirmă, pe pagina sa de Facebook că Primăria Sectorului 5 le-a oferit școlarilor bomboane care au fost importate de o firmă care îi aparține lui Paul Vanghelie, fratele fostului primar de sector, Marian Vanghelie. Voiculescu spune că informațiile au fost obținute de colegii săi din PLUS.

Din fotografiile postate de Voiculescu reiese că bomboanele au în compoziție alcool etilic și rom.

Ce spune Vlad Voiculescu:

Copiii din grădinițele și școlile din sectorul 5 au început să primească din partea “domnului primar” o punga cu dulciuri belgiene, de bună calitate. Pachetul conține a10 dulciuri în diverse sortimente (ciocolată, bomboane, praline, etc)

Dacă obiectivul acestor cadouri e clar, modul de achiziție nu e chiar la îndemână. Colegii de la PLUS Sector 5 au făcut o mică investigație…și… conform etichetei de pe produse, aceste dulciuri au fost importate din Belgia de SC GAMES & SPORTS Distribution România SRL. Compania s-a numit anterior SC CAMY PRODCOM SRL, cu sediu în Str. Bârnova nr. 20, sector 5, București.

Mergând mai departe pe firul investigației, aflăm că această societate este tocmai a lui Paul VANGHELIE, nimeni altul decât fratele vitreg mai mic al renumitului (fost sau poate chiar actual) primar al sectorului 5, Marean Daniel VANGHELIE.

Ce coincidență…