fbpx

VIDEO Un elev de clasa a treia, motivul unui protest al părinților, la o școală din Târgoviște

Mai mulți părinți ai elevilor care învață la o școală din Târgoviște au protestat, astăzi, față de comportamentul agresiv de care îl acuză pe un elev de clasa a treia.

Protestul a avut loc în această dimineață, în fața școlii.

Evenimentul a fost inițiat de Darius Neda, tatăl unui elev din școală. Acesta a prezentat pe Facebook argumentele susținute de participanții la protest:

⚠️VĂ INVITĂM LA PROTEST MÂINE, 21.02.2023, ora 07:45 ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE ÎN FAȚA ȘCOLII GIMNAZIALE CORESI!

🔴În urma sesizărilor părinților de la școala Coresi, la invitația unui părinte, Neda Darius, Președintele OPEN, a participat la o ședință la nivelul clasei și o ședință a consiliului de administrație al școlii, la care a fost prezentată situația unui elev de clasa a 3 a care tulbura și deranja orele, agresa fizic, atât elevii, cât și profesorii în așa fel încât majoritatea elevilor agresați nu vor să se mai prezinte la școală.

🤝🏻Suntem alături de Consiliul de Administrație al Coresi, care a înaintat sesizări și plângeri către toate instituțiile competente, în special de părinții și elevii direct afectați care au depus sesizări individual, acum unind forțele și încep demersuri la nivel de grup.

🔜Vom depune toate eforturile, ca și ONG de educație, pentru monitorizarea situației, soluționarea problemei și suport emoțional pentru elevii afectați. De asemenea, solicităm Direcției de Asistență Socială Târgoviște să dea curs plângerilor și sesizărilor părinților cât mai repede posibil, pentru soluționarea problemei și pentru a garanta siguranța elevilor Școlii Gimnaziale Coresi!

😁Vă așteptăm în număr cât mai mare și vă îndemnăm la solidaritate pentru a nu mai exista următoare victime sau situații similare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.