fbpx

Valeriu Nicolae enumeră politicienii cu numele legat de Universitatea Valahia, investigată pentru diplome false

Activistul Valeriu Nicolae enumeră, pe pagina sa de Facebook, politicienii care au legături cu Universitatea Valahia, care a fost investigată pentru diplome false. ”Sumele de bani băgate de statul cel bun în Valahia sunt îngrozitoare”, spune Valeriu Nicolae.

Postarea activistului, integral:

Să vă reamintesc de ce suntem un stat capturat unde statisticile sunt secretizate și doar cei cu ORNISS (documente secrete) ar trebui să aibă acces la ele.
Adrian Năstase, Țuțuianu, Dăncilă, copilul doamnei Dăncilă, Ecaterina Andronescu, fostul Director Adjunct de la ORNISS cel cu fals în diploma de la Bacalaureat, fata acestuia și o mare gașcă de deputați PSD-iști de la Buzău (Ciolacu) sunt legați de universitatea Valahia.
Și Norica Niculai, actualul viceguvernator al Băncii Naționale, domnul Badea, Poteraș și multe alte nume celebre din politică despre care am tot scris au numele legate de Valahia.
În 2009 universitatea a fost investigată pentru diplome false. Coordonatorul tezei de doctorat a Noricăi Niculai atunci era un domn pe nume Marius Petrescu. Din 2002 acesta este Directorul ORNISS și din 2004 secretar de stat cu rang de ministru plenipotențiar la guvernul României unde este și acum. Din 2012 câștigă prin “concurs” locul de Director la Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul Valahia Târgoviște.
Soția domnului Petrescu este și ea înalt funcționar public, secretar general la o agenție națională. Împreună primesc pe an, numai din banul public, peste 420.000 de lei, adică peste 35.000 de lei pe lună sau 30 de pensii ale mamei. Domnul are deja o pensie specială de aproape 100.000 pe an. În timp ce avea funcții extrem de importante în guvern (a lucrat toată viața la stat) domnul Petrescu a absolvit cursurile a ȘAPTE facultăți, două Academii, are trei doctorate (două honoris causa la Chișinău și la Sofia) și un master. A scris 49, da 49 de cărți și 92 de articole știunțifice. Am citit un articol despre gestionarea crizei este îngrozitor de slab, nu cred că am citit vreodată ceva mai prost scris.
Soția și fiica au doctorate tot la Valahia și cel puțin alți zece subordonați ai domnului Petrescu au doctorate tot acolo. Sumele de bani băgate de statul cel bun în Valahia sunt îngrozitoare.
Povestea omului care a reușit timp de aproape 20 de ani să rămână într-o poziție care depinde de primul-ministru este fascinantă sau înspăimântătoare. Nimeni, nimeni nu a îndrăznit să se atingă de domnul Petrescu în ciuda evidentei imposturi. Domnul Cîțu se face că plouă.

1 comment

  1. HUIET Gheorghe Mihail spune:

    Cutremurător !

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.