fbpx

”Vaccinarea la chiuvetă”- metodă de fraudare a imunizării, dezvăluită de un manager de spital

Photo 205780959 © Evgeniia Zakharishcheva | Dreamstime.com

Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, a vorbit, la Digi 24, despre ”vaccinarea la chiuvetă”, o metodă de fraudare prin care unele persoane obțin certificatul fără să se fi imunizat.

Poliția cercetează cazuri în care există suspiciuni de fraudare a procedurilor de vaccinare.

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș, Timișoara: 

”Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică.

Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat.

Cert este că deja îspațiul public se aude din ce în ce mai mult de oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați. Atragem atenția tuturor care fac vaccinare, pe această cale, să nu se joace cu asemenea lucruri, pentru că pun în pericol viața oamenilor!”

Potrivit jurnaliștilor Digi 24, ,polițiștii au avut deja o primă reacție în acest caz, și chiar în urmă cu puțin timp au trimis și o informare. „Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, precum că persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 internate într-un spital din Timișoara ar deține certificate de vaccinare susceptibile a fi nereale, vă comunicăm faptul că structurile specializate din cadrul IPJ Timiș au demarat verificări în vederea clarificării tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul poliției.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.