fbpx

Universitatea York si CITY College deschid primul campus european in Sud-Estul Europei, la Salonic

Central Hall

(ADVERTORIAL) Salonic

Visul tău este să studiezi la o universitate britanică de prestigiu, să te bucuri de toate privilegiile academice ale unei instituții academice cu tradiție, certificată la nivel internațional? Mai mult decât oricând, în această perioadă, o astfel de aspirație frumoasă se confruntă cu două provocări importante: ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și pandemia. Cu toate acestea, pentru ambele există o soluție.

 

Poți beneficia de standardele academice britanice, la nivelul cel mai înalt, fără să ai de rezolvat ecuația complicată a formalităților introduse după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și a restricțiilor epidemiologice. Soluția se află la doar 680 de kilometri de București. Mai exact, în minunatul oraș Salonic din Grecia, unde te așteaptă primul campus european deschis de o universitate britanică importantă în regiunea de Sud-Est a Europei.

Universitatea York, una dintre cele mai bune universități din Marea Britanie și din lume, a stabilit un parteneriat cu CITY College, care a devenit acum Campusul Universității York din Europa. Bazându-se pe moștenirea de 30 de ani și experiența CITY College în furnizarea de învățământ superior britanic de top în regiune, Campusul European al Universității York oferă excelența învățământului universitar britanic în regiune, în perioada de după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Înființarea Campusului marchează începutul unei ere interesante, cu noi oportunități de educație, cercetare și dezvoltare. 

 

Universitatea York este o instituție academică britanică de top, membră a prestigiosului grup Russell, recunoscut de TEF Gold pentru predare remarcabilă. Ca o consecință firească a performanțelor academice, Universitatea este cunoscută în întreaga lume pentru cercetările sale.

 

Campusul European reprezintă prezența fizică a Universității York în această regiune și o entitate integrată a universității. Este o instituție unică, internațională, cu sediul în Grecia, dar cu activități afiliate în 8 țări, conectând academic Marea Britanie cu Europa și cu întreaga lume. Oferă programe universitare, postuniversitare, MBA și doctorat în studii din domenii diverse: Limba engleză, Psihologie, Administrarea afacerilor, Economie și Informatică.

 

Vicecancelarul Universității York, profesorul Charlie Jeffery, a descris noul parteneriat astfel: „Bazându-ne pe valorile noastre comune, relația va avea la bază binele public, contribuind la dezvoltarea oamenilor, a societăților și a economiilor, extinzând oportunitățile și accesul pentru toți.

Campusul European CITY College este o inițiativă emblematică.  Ea susține etosul internațional al Universității. Va oferi o prezență fizică pentru Universitatea York în Europa și va oferi un hub pentru întreaga Universitate, prin care se va conecta la rețelele academice, guvernamentale și corporative din Sud-Estul Europei și regiunile adiacente.”

 

Yannis Ververidis, directorul Campusului European CITY College, a declarat, la rândul său: ”Campusul întruchipează toate valorile pe care CITY College le promovează de-a lungul istoriei sale și face un pas chiar mai departe.  CITY  College a fost întotdeauna un susținător al calității în învățământul universitar, susținând cercetarea ca linie directoare principală a învățământului superior și îmbrățișând angajamentul civic în activitățile sale academice și studențești.

Piazza Building 2018

Acum, poate face toate aceste lucruri, dar le poate face și mai bine. Oportunitățile pe care Universitatea York și CITY College le vor crea pentru regiune vor transforma complet experiența studenților și vor îmbogăți fiecare aspect al vieții academice. Mai mult, toate aceste oportunități vor fi oferite într-o perioadă care urmează deciziei Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană, într-o regiune în care toată lumea are nevoie de educație britanică de calitate.”

 

Admiterile sunt acum deschise pentru programele de licență și masterat de la Universitatea din York oferite la Campusul European, City College din Salonic. Programele vor începe în octombrie 2021.

Informații:

E-mail: [email protected]

www.york.citycollege.eu

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *