fbpx

Universitatea din București, mesaj pentru David Popovici: „Ești campionul nostru!”

Universitatea din București a transmis, azi, un mesaj de felicitări pentru campionul David Popovici, după ce acesta a obținut la Campionatul Mondial de Natație din Japonia locul 4 în proba de 200 de metri și locul 6 în proba de 100 de metri.

„Felicitări, David Popovici! Ești campionul nostru! Astăzi, mai mult ca niciodată ❤

Întreaga comunitate a Universității din ❤ Bucureștiului te felicită pentru rezultatele obținute de-a lungul carierei”, a fost mesajul Universității din  București.

David Popovici a anunțat, pe 11 iulie, că din toamnă va fi student la Universitatea din București. El s-a înscris la Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Anunțul făcut de David Popovici: 

Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din ❤ București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că 🔝 cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.
Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.

🙌 Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.

 

 

🤩 Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.