fbpx

Un profesor din Rusia care a făcut o glumă despre Putin, condamnat la închisoare

Photo 55656585 © Igor Dolgov | Dreamstime.com

Un profesor  din Rusia, care preda istorie, a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare pentru susținerea terorismului după ce a făcut o glumă pe seama lui Vladimir Putin spunând că explozia care a avariat anul trecut podul Kerci, ce leagă Peninsula Crimeea de Rusia, a fost „un cadou” de ziua dictatorului.

„Un cadou de ziua lui Putler”, a scris Nikita Tușkanov pe rețeaua de socializare VKontakte, folosind o combinație între numele lui Putin și cel al lui Hitler, scrie publicația The Moscow Times, citată de Digi24.

Această afirmație a fost văzută de procurori drept o justificare a actelor de terorism. Aceștia au cerut șase ani de închisoare pentru profesorul de istorie de 28 de ani.

Podul Crimeei de peste strâmtoarea Kerci, supranumit Podul lui Putin, a fost avariat în urma unei explozii puternice, pe 8 octombrie. Ziua de naștere a lui Vladimir Putin este 7 octombrie, menționează sursele citate.

Podul Crimeei de peste strâmtoarea Kerci, supranumit Podul lui Putin, a fost avariat în urma unei explozii puternice, pe 8 octombrie. Ziua de naștere a lui Vladimir Putin este 7 octombrie, menționează sursele citate. Podul Crimeei de peste strâmtoarea Kerci, supranumit Podul lui Putin, a fost avariat în urma unei explozii puternice, pe 8 octombrie. Ziua de naștere a lui Vladimir Putin este 7 octombrie, menționează sursele citate.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.