fbpx

Un elev român, plecat în excursie cu clasa în Austria, a fost găsit mort în fața hotelului

Un elev român în vârstă de 13 ani, plecat în excursie cu clasa în Austria, a murit după ce a căzut de la fereastra hotelului în care era cazat, potrivit cotidianului austriac Kurier, citat de Digi24.

Potrivit sursei citate, vineri dimineață, copilul a fost găsit fără viață în fața hotelului în care erau cazați toți membrii grupului, în Wiener Neudorf, un mic oraș de lângă Viena.

 

În ciuda măsurilor rapide de resuscitare, a fost declarat decesul, a confirmat un purtător de cuvânt al Direcției de Poliție de Stat din Austria Inferioară.

 

Contextul exact al căderii, care a avut loc de la o înălțime de aproape zece metri, rămâne neclar. Poliția a demarat o anchetă și a izolat zona din jurul hotelului.

În ci mă ra de res, co a m la lo ac, a co un pr de cu al De de Pol de Sta din Au In. În ci mă ra de res, cop a m la lo ac, a co un pur de cu al De de Pol de ta din Au In. În ci mă ra de res, cop a m la lo cc, a co un pur de cu al De de Pol de Sta din Au In.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.