fbpx

Toți elevii din Sectorul 1 vor avea cursuri de înot gratuite la Bazinul „Tolea Grințescu” din Floreasca, anunță Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că toți elevii din sector vor avea acces la cursuri gratuite de înot, desfășurate la bazinul „Tolea Grințescu” din Floreasca. 

Armand precizează că Primăria va contribui cu 925.000 de lei la repararea și modernizarea bazinului.

„Alocăm de la bugetul local suma de 925.000 de lei pentru repararea și modernizarea Bazinului “Tolea Grințescu” (Floreasca). Toți elevii care învață în școlile și liceele din Sectorul 1 vor beneficia gratuit de cursuri de înot la acest bazin, pe baza carnetului de elev vizat la zi.

Am încheiat un protocol cu Federația Română de Polo și urmează să stabilim împreună un orar pentru aceste cursuri, astfel încât să nu fie perturbate antrenamentele și competițiile sportive. Copiii vor urma cursurile de înot sub îndrumarea unui instructor calificat pus la dispoziție de Federația Română de Polo.
Înotul este un sport care permite copiilor noștri să se dezvolte frumos și armonios. Prin acest proiect le oferim o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber și o modalitate prin care putem să descoperim campionii de mâine.

Tot în baza acestui protocol, vom stabili împreună cu Federația un orar în care bazinul să poată fi folosit și de către ceilalți cetățeni ai Sectorului 1 care doresc să practice înotul”, a transmis Clotilde Armand.

Cursuri gratuite de înot

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.