fbpx

Te interesează o bursă în străinătate? Vino la UWC Info Day 2018!

UWC România organizează, pe 17 noiembrie, un eveniment de informare pentru toți cei care doresc să afle mai multe despre bursele pentru liceeni oferite de organizație. UWC Info Day 2018 va avea loc la OK Center România, situat pe Strada Traian, nr. 1.

”Imaginează-ți cum ar fi să studiezi timp de doi ani, clasele XI și XII într-unul dintre cele 17 colegii UWC. Imaginează-ți cum ar fi să ai colegi din +80 de țări, să obții Diploma de Bacalaureat Internațional, să înveți la fel de mult în clasă cât și în afara ei, să poți studia mai departe, cu bursă, la universități prestigioase din lumea întreagă.

Imaginează-ți cum ar fi să studiezi la UWC cu bursă.

Ai multe întrebări, așa este? Atunci vino, singur sau împreună cu părinții tăi, să ne cunoaștem. Cine suntem noi? Absolvenți români de UWC, membrii ai Comitetului Național UWC România și părinții unor elevi români care studiază acum la UWC Costa Rica, UWC ISAK Japan și UWC Pearson College Canada.

Vom fi acolo pentru a te ajuta să înțelegi de ce UWC este un liceu unic în lume, care îți va schimba viața. Și pentru a-ți răspunde la absolut toate întrebările”, transmit organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

United World Colleges este o organizație internațională, prezentă, prin Comitete Naționale, în peste 150 de țări, de unde sunt selectați elevi pentru a studia la unul dintre cele 17 colegii sau școli din rețea.  Din Thailanda și China, până în Scandinavia și Statele Unite ale Americii, școlile UWC sunt prezente pe patru continente și cuprind, în acest moment, peste 9500 de elevi.

Președintele de onoare al UWC a fost desemnat, în 1999, Nelson Mandela, fostul activist pentru drepturile omului și fost președinte al Africii de Sud.

De altfel, valorile UWC sunt reprezentate, printre altele, de diversitate, toleranță și integritate.

Forma de curriculum practicat în sistemul UWC este Bacalaureatul Internațional (IB) Diploma.

UWC activează în România de peste 20 de ani și a reușit să ajute, până acum, 100 de elevi români să primească burse de studii în străinătate.