fbpx

Târgoviște: Elev pozitiv la testele toxicologice, a doua zi după banchetul clasei a opta

Un adolescent de 14 ani din Târgoviște a ajuns la spital a doua zi după banchetul de absolvire a clasei a opta anunță Știrile ProTv. Acesta prezenta stări de somnolență, confuzie, vărsături și pierderi de memorie, iar rezultatul de la testele toxicologice a ieșit pozitiv.

La banchetul desfășurat la un local din Târgoviște au participat și câtiva profesori.

Conform sursei citate, substanța descoperită în sângele acestuia este benzodiazepină, sedativ utilizat de regulă pentru tratarea anxietății și insomniei, substanța fiind considerată însă și un drog recreațional.

Potrivit relatării făcute de jurnaliști, la miezul nopții, băiatul a fost luat de la petrecere de către mama sa. Câteva ore mai târziu, acesta a acuzat o stare de rău, așa că a fost transportat de urgență la spital.

Adolescentul a negat categoric că ar fi consumat cu bună știință substanțe interzise. Pe de altă parte, mama sa este convinsă că cineva i-ar fi pus tânărului substanța în pahar.

Reprezentanții spitalului au anunțat poliția, care va face cercetări în acest caz. Între timp, adolescentul a fost externat și se simte mai bine.

Potrivit relatării făcute de jurnaliști, la miezul nopții, băiatul a fost luat de la petrecere de către mama sa. Câteva ore mai târziu, acesta a acuzat o stare de rău, așa că a fost transportat de urgență la spital. pozitiv la testele toxicologice

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.