fbpx

SURSE Secretarul de stat Antoaneta Bolchiș și-a dat demisia

Secretarul de stat Antoaneta Bolchiș a demisionat din funcția de la Ministerul Educației, au declarat pentru Educație Privată surse din minister.

Demisia secretarului de stat are loc în aceeași zi în care Ligia Deca, ministra Educației, se află într-o vizită oficială în Maramureș. Bolchiș a fost propusă la Ministerul Educației de PSD Maramureș.

Antoneta-Georgina Bolchiș a fost numită în această funcție, în aprilie 2022, prin decizie a premierului Nicolae Ciucă.

Antoaneta-Georgiana Bolchiş a fost propusă în această funcție din decembrie 2021, de PSD Maramureş, după ce Mihai Cosmin Pop, directorul Liceului Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” din Seini, prima propunere pentru postul respectiv, a refuzat.

Antoaneta Bolchiş este profesor psiholog doctor în cabinet de asistenţă psihopedagogică la Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” din Şomcuta Mare.

De sec de stat are loc în ac zi în care Li De, min Edu, se află într-o viz ofi în Mar. Bol a fost pro la Min Edu de PSD Mar. De sec de stat are loc în ac zi în care Li De, min Edu, se află într-o viz ofi în Mar. Bol a fost pro la Min Edu de PSD Mar. De sec de stat are loc în ac zi în care Li De, min Edu, se află într-o viz ofi în Mar. Bol a fost pro la Min Edu de PSD Mar. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.