fbpx

Summitul Încrederii din România

29 de experți internaționali participă la Summitul Încrederii din România și o fac pentru voi!


29 de experți s-au strâns pentru un summit despre încredere din România… în mijlocul unei pandemii globale. Cum este posibil? Summitul Încrederii este un eveniment virtual despre încredere și modul în care aceasta sprijină construirea armoniei în relații: în cadrul familiei, în școli și la locul de muncă. În perioada 8-12 noiembrie 2021, participanții vor avea acces gratuit la interviuri înregistrate pline de sfaturi practice despre construirea relațiilor mai sănătoase, cum pot alege încredere în loc de neîncredere și cum să înlocuiască abuzul cu bunătate și susținere reciprocă.


Cei 7 români și 22 experți din străinătate au fost extrem de generoși cu timpul lor. Chiar dacă inițial au acceptat să ne acorde 30 de minute pentru interviu, majoritatea au discutat inclusiv o oră cu Ruxandra Mercea (co-fondator Wellbeing Institute), împărtășind de la cunoștințe până la povești personale. Aceste ore au fost pline de râsete, plânsete și posibil povești prea detaliate (deși noi nu credem că există așa ceva). Echipa care organizează a avut o experiență minunată auzind oameni atât de realizați întrebând „Cu ce mai pot ajuta?”, mai ales că mulți dintre aceștia ar fi fost în mod normal plătiți chiar și cu o sumă de $50.000 pentru acel timp. A primi atâta încredere și bunătate din partea unor străini este extraordinar și ne dorim ca și voi să simțiți asta.

Iată lista completă de experți, organizată pe temele despre care vor discuta:


Ziua 1 – Încrederea în Familie

Dr. Tina Payne Bryson (Psihoterapeut, Co-autor “The Power of Showing Up”)
Dr. Laura Markham (Psiholog, Autor, Fondator AhaParenting)
Jason & Cecilia Hilkey (Co-fondatori Happily Family)
Urania Cremene (Mamă, “Autor All About Parenting”)
Dr. Christof Loose (Psihoterapeut, Autor “Schema Therapy with Children and Adolescents: A Practitioner’s Guide”)
Bogdana Păcurari (Psihoterapeut de familie și cuplu)


Ziua 2 – Încrederea în Sine

Dr. Fatima Doman (Coach, Autor, CEO Authentic Strengths Advantage)
Dr. Rick Hanson (Psiholog, Profesor Universitar, Autor, Fondator Wellspring Institute for Neuroscience and Contemplative Wisdom)
Dr. Richard Davidson (Profesor Universitar, Autor, Fondator Center for Healthy Minds)
Brad Kammer (Psihoterapeut specializat NARM – NeuroAffective Relational Model, Profesor Universitar)
Sean Covey (Președinte FranklinCovey Education)
Dr. Mara Bria (Psihoterapeut, Cercetător, Profesor Universitar, Gazdă Mind Education Podcast)


Ziua 3 – Încrederea la Locul de Muncă

Dan Ariely (Profesor Universitar, Autor “Irrationally Yours”, Co-fondator Center for Advanced Hindsight, Jurnalist pentru Wall Street Journal)
Stephen M.R. Covey (Co-fondator CoveyLink și FranklinCovey Speed of Trust Practice, Autor “The Speed of Trust”)
Jason Fried (Co-fondator și CEO Basecamp, Autor)
Dr. Daniel Shapiro (Fondator și Director al Programului Internațional de Negociere de la Harvard)
Dr. Mircea Miclea (Profesor Universitar, Cercetător, Psiholog)
Raul Lupaș (Psihoterapeut, Cadru didactic al Academiei de Studii Economice din București)


Ziua 4 – Încrederea în Cuplu

Dr. Harville Hendrix & Dr. Helen LaKelly Hunt (Psihoterapeuți, Autori, Co-fondatori terapie Imago pentru cuplu)
Dr. Peter Pearson (Psihoterapeut, Autor, Profesor Universitar, Co-fondator Couples Institute)
Terry Real (Psihoterapeut, Autor, Fondator The Relational Life Institute)
Domnica Petrovai (Psihoterapeut, Fondator Mind Education și Școala pentru Cuplu)
Nadia Gorduza (Psihoterapeut specializat în Metoda Gottman de Terapie pentru Cuplu)


Ziua 5 – Încrederea la Școală

Dr. Michael Thompson (Psiholog, Autor “Raising Cain: Protecting the Emotional Life of Boys”)
Dr. Tom Brunzell (Fost Profesor și Director de școală, Co-autor Creating Trauma-informed Strengths Based Classrooms)
Dr. Paul J. Zak (Profesor Universitar, Cercetător, Antreprenor – Fondator Immersion Neuroscience)
Simon Murray (Fost Director de școală, Co-fondator Wellbeing Education Network)
Dr. Elke Paul (Consultant Wellbeing, Fondator Positive Education Training)


Echipa Summitul Încrederii este grozavă, însă nu își asumă tot meritul pentru această realizare incredibilă. Cei 29 de experți și-au oferit timpul misiuni și cauzei pe care o susține proiectul. Adică vouă – oamenilor care trec printr-o schimbare de mentalitate și o conștientizare a vieții lor emoționale.

Summitul Încrederii

Îți aduci aminte de un moment în care ți-ai fi dorit să ai încredere și nu ai putut? Dar de un moment în care nu ai avut încredere în tine însuți, însă altcineva ți-a oferit încredere oricum? Am uitat cum să formăm conexiuni, pentru că ne este frică să nu fim răniți și pentru că ducem cu noi toate momentele din trecut în care am fost răniți. Și este adevărat, cu încredere vine mai multă vulnerabilitate. Însă tot cu încredere vin relații apropiate și sănătoase, comunități construite pe grijă și susținere reciprocă, vieți împlinite și conștientizare emoțională. În plus, studiile arată că încrederea este legată de succesul academic în școală, productivitate crescută în organizații și relații de lungă durată.

Asta ne dorim să reușim prin acest summit,care este dedicat tuturor oamenilor dragi. Inițial a fost inspirat de munca organizatorilor cu școli și familii, mai ales procesul de transformare a școlilor de stat din România prin wellbeing. Dar acum Summitul Încrederii este despre mai mult decât educație. Nu lucrezi într-o școală? Nicio problemă; cel mai probabil lucrezi undeva și noi avem o zi dedicată încrederii la locul de muncă în general. Nu ai copii, poate nu ești nici într-o relație? Vei dori să arunci un ochi peste ziua dedicată încrederii în sine.

Alătură-te comunității pentru 5 zile de autodescoperire, învățare accelerată și conexiuni emoționale profunde – cu tine, cei dragi și comunitatea din care faci parte. Într-o perioadă în care suntem mai divizați și izolați ca niciodată. O perioadă în care avem cea mai mare nevoie de asta. O perioadă în care nu știm în cine putem avea încredere și de ce; decide să îți asumi un risc.

Decide să crezi că 29 de experți internaționali și-au dedicat timpul, energia și cunoștințele acestei transformări pentru că este valoroasă. Haide să încercăm un exercițiu de încredere – să decidem că acești oameni incredibili merită auziți. Oferă summitului o șansă și observă impactul pe care îl va avea în viața ta!

Înscrie-te acum gratuit AICI.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.