fbpx

Subiectele de la Bacalaureat, anunțate pe Reddit. Ce ”urme” au lăsat postările

Artivolul a fost publicat în data de 25.06.2018  Reddit

O postare de pe rețeaua de socializare Reddit a anunțat, în jurul orei 3 dimineața, subiectele de la proba de limba și literatura română. Utilizatorul Milupas a făcut public subiectul III, atât pentru profilul uman cât și pentru cel real.

 

Postarea a fost între timp ștearsă, însă Educațieprivată.ro  a găsit și alte urme ale anunțului pe Reddit:

reddit 1 urme robac

urme reddit robac

urme reddit robac

urme reddit robac

Ministerul Educației: ”Postările nu au nicio legătură cu subiectele”

Potrivit dcnews.ro,  Ministerul Educației susține că postările au avut loc înainte de extragerea oficială a subiectelor:

”Cu privire la informațiile conform cărora subiectele aferente probei scrise de Limba și literatura române din cadrul examenului de Bacalaureat 2018 ar fi fost postate online înainte de începerea probei, Ministerul Educației Naționale face următoarele precizări:

1. Extragerea subiectelor pentru proba scrisă de Limba și literatura română din cadrul primei sesiuni a examenului național de Bacalaureat 2018 a avut loc luni, 25 iunie, ora 5:30, în prezența comisiei naționale de examen.

2. Nivelul și măsurile de securizare a datelor gestionate de Centrul Național de Evaluare și Examinare exclud posibilitatea ca subiectele să fie postate pe diverse site-uri. Subiectele si baremele sunt postate pe site-ul subiecte.edu.ro în ziua fiecărei probe scrise, după finalizarea acesteia (ora 15:00).

3. Așa-zisele variante de subiecte publicate și ulterior șterse pe diverse site-uri sau grupuri nu au legătură cu subiectele propriu-zise, fiind, de fapt, o inventariere a tematicilor din programa de examen”, a transmis Ministerul Educației.

 

Subiectele de la proba de limba și literatura română, precum și baremele de rezolvare, sunt disponibile aici.

Citește și:

https://www.educatieprivata.ro/cum-facem-fata-insuccesului-scolar-si-ce-le-spunem-copiilor/

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.