fbpx

Ultimele ore de înscrieri la olimpiada școlară NATURA DINTRE APE. Sesiunea se închide astăzi la ora 10:00 a.m.

9,8,7,6,5,4 …. ultimele ore în care vă puteți înscrie copiii la olimpiada școlară NATURA DINTRE APE. Sesiunea se închide în această dimineață la ora 10:00.

În așteptarea unor soluții la problemele globale ale omenirii, poate e o idee bună să vă înscrieți copiii la concursul școlar NATURA DINTRE APE, așa cum v-am mai scris, o competiție serios de simpatică și extrem de generoasă cu premiile.

Campionii fiecărei clase, de la a 2-a până al a 7-a, vor câștiga, fiecare un voucher de la eMAG în valoare de 2000 de lei, cu care-și pot cumpăra o bicicletă.

Vicecampionii vor primi voucher eMAG în valoare de 1500 de lei numai bun pentru role și echipament de protecție, iar locul trei va intra în posesia unui voucher eMAG în valoare de 1000 de lei, suficient pentru un echipament de sport de foarte bună calitate. 

Nu uităm nici de profesorii de campioni, care vor fi recompensați cu vouchere eMAG în valoare de 1000 de lei, pe care-l vor folosi cum vor dori. 

Dacă noi nu am știut cum să ne purtăm cu natura, să înțelegem biodiversitatea, să respectăm mediul înconjurător, poate e momentul să lăsăm copiii să învețe să o facă.

Bibliografia, modul de desfășurare și înscrierea se găsesc la un click distanță, pe  https://brio.ro/naturadintreape

Nu uitați, mai aveți timp să vă înscrieți copiii astăzi, 7 iunie, până la ora 10:00 a.m.


Dacă nu știi ce ai de făcut, citește articolul următor

Au început înscrierile la NATURA DINTRE APE – Ediția a II-a, concurs cu premii pentru elevi și profesori despre diversitatea biologică, schimbări climatice și sustenabilitate