fbpx

Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, a murit, după ce a fost scos din Marea Neagră

Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, a murit, după ce a fost scos în stare gravă din Marea Neagră, anunță Ziua de Constanța.

Acesta se afla la spital după ce s-a aflat la un pas de înec în zona stațiunii Mamaia. 

Din primele informaţii, se pare că Vlad Dediu a intrat, sâmbătă dimineaţă, să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia. Acesta a fost la un pas de înec, fiind recuperat în ultima clipă din valuri de către oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal. Au fost apoi alertaţi paramedicii care l-au resuscitat pe plajă, pentru că se afla în stop cardio-respirator. După ce i-a revenit pulsul, bărbatul a fost transportat la spital, în stare gravă, relatează DC News. 

Vlad Dediu avea 22 de ani și abia absolvise Universitatea |Politehnica din București.

Uniunea Națională a Studenților din România a anunțat, la rândul său, decesul, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook:

Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme.
Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.
Drum lin, Vlad!